Zoeken

Provincie

Plaats†v/d†praktijk

Specialisme

Hulpvraag

Workshop

Therapeut


Be-ZoekerZoeken op de site

Zoeken op deze webste 

Rechts op elke pagina ziet u de zoekcriteria voor het vinden van een therapeut.

U kunt één of meerdere zoekcriteria tegelijk gebruiken.

 

Zoeken: Per provincie, op plaatsop hulpvraag, op specialisme, op workshopop naam.

 

Zoeken per provincie

U kunt een provincie kiezen om te zien welke therapeuten er in uw provincie zijn.

Dat kunt u  doen door te klikken op het pijltje,

 

 

Zoeken op plaats

U kunt direct óf nadat u een provincie gekozen hebt ook een plaats kiezen. Er staat alleen een plaats in de lijst als in deze plaats ook een therapeut gevestigd is die een vermelding heeft op deze website.
^Top 


Zoeken op specialisme

U kunt direct óf nadat u één of meerdere zoekcriteria hebt ingesteld ook zoeken op specialisme.

Kiest u direct voor Integratieve Kindertherapie, dan krijgt u een lijst van alle Integratieve Kindertherapeuten met een vermelding op de site.

Kiest u eerst Noord-Holland, en vervolgens Integratieve Kindertherapie, dan krijgt u een lijst van alle Integratieve Kindertherapeuten in de Noord-Holland.

Zo ook voor alle andere specialismen.

^Top 

 

Zoeken op uw eigen hulpvraag

Wellicht de gemakkelijkste manier van zoeken. U heeft immers een hulpvraag. U kijkt in de lijst of uw hulpvraag er bij staat en klikt deze aan. In het scherm verschijnen dan de therapeuten die u bij deze hulpvraag kunnen helpen. Als u vervolgens (of daarvoor) ook uw provincie en/of plaatsnaam heeft gekozen ziet u welke therapeut bij u in de buurt u kan helpen met uw hulpvraag. Staat uw hulpvraag er niet tussen, neem dan gerust even contact op via info@therapeutvinden.nl .

^Top 


Zoeken op workshop/training

Er zijn heel veel verschillende trainingen. Door een training te selecteren kunt de therapeuten vinden die deze training verzorgen. Is dit niet bij u in de buurt dan kan de betreffende therapeut of de webmaster van deze site u wellicht verder helpen.
^Top 


 

Zoeken op naam

En tenslotte kunt u zoeken op naam van de therapeut(e). Wellicht weet u de naam van een therapeut(e) maar wilt u meer informatie hebben. U kunt dan rechtstreeks de naam selecteren. Dat kan ook door de eerste letter te typen en vervolgens verder te scrollen.
^Top 

 

Stel uw vraag

Komt u er niet uit of kunt niet de persoon vinden die u zoekt, schroom dan niet om contact op te nemen met de webmaster van deze site. 

Om dat te doen klikt u hier
^Top 

 

 

VIND EEN THERAPEUT 

Nieuws

Wanneer wordt kind door rechter gehoord?

Kan een kind zelf beslissen om zijn mening aan een rechtbank kenbaar te maken of bepaalt de rechtbank wanneer een kind gehoord wordt?